Tjenester

Kundeerfaring


Hestevelferd først

Jeg måtte sette bort hesten min i en periode da jeg selv ikke kunne ri i januar/februar 2022. Jeg vurderte flere som tilbyr tjenester om å ha hest i ridning men valget mitt falt på AK Dressage da hun var den eneste som svarte raskt på min henvendelse. Jeg er i dag ekstremt glad for valget mitt. Hesten min var i den perioden i de beste hender med suveren oppfølgning og jeg fikk tilbake en meget velridd hest som så fantastisk ut. AK Dressage/ Aurora er en ydmyk, flink, dyktig og rettferdig rytter som setter hestevelferd først. I månedene etter dette inviterte klubben henne til oss for å ha weekend trening med stor suksess. Mange ryttere på forskjellig nivå har hatt stor glede av disse treningene og hun underviser med engasjement for hver og en. Med dette gir jeg AK Dressage ved Aurora Van Der Velpen mine beste anbefalinger både som rytter og trener. For mer og utfyllende informasjon stiller jeg gjerne som referanse.


Mette Leivestad

Trening og undervisning


Aurora er autorisert trener fra Orun i Nederland. Hun har elever opp til MA/VB nivå og mange års erfaring som trener. 


Det avholdes faste treninger hver fredag i hallen på Frya hestesportsenter.


Trykk på knappen for å komme til FB gruppen:

Hester eller ponnier i trening


Aurora har mange års erfaring med inn og tilridning av hester og ponnier. For øyeblikket tas det kun inn begrenset med treningshester da Aurora ble tvillingmamma i 2019 og satser i sporten med egen hest.  


Ønsker du et uforpliktende tilbud på et skreddersydd opphold for din hest eller ponni?


Undervisning hos deg


Ønsker du å organisere trening med Aurora, privat eller igjennom klubben?

Aurora reiser ut til deg etter avtale.


Priser fra 10.000,- for en hel helg

(maks 10stk pr dag og maks 30mil kjøring totalt)

Overnatting, bespisning, kjøring pr km over 30mil og hver ekvipasje i tilleg til 10 kommer i tillegg.

Selge eller kjøpe hest?


Aurora er agent for Yeguada Torrehermosa PRE hester og har gode kontakter i Nederland til å få tak i ridehester og ponnier.


Det er også mulig å selge din hest igjennom oss. Vi tar 10% kommisjon pluss prisen som i ordinær trening. Vi lager annonser, tar imot kunder til prøving osv. Start og treningsavgifter, reisekostnader, tapte inntekt pga oppdrag, osv kommer i tillegg til ordinære priser.

Godfølelse

“Sitter og nyter godfølelse etter ridetimen. Du gir virkelig mestringsfølelse. Dog støl”Siv Ørnvall

- Hovslager