Bli forhandler

Bli forhandler

Torsy Bridles, Torsy Design og AK produktene kan leveres i forskjellige mengder mot innkjøpspris

Få tak i unike produkter til din butikk


AK hestesport produktene blir spesialprodusert for oss. Vi forhandler designs som er ganske mer uvanlig. Dessuten utvikler AK Design i sammarbeid med hennes produsent produkter som kun AK hestesport får tak i og som er unike i sitt slag.

Vi har altså muligheten til å designe akkurat det oss vil i alle mulige størrelser, fasonger, farger, materialer og trykk. Vi får bestilt produkter i den type mengden du ønsker. Produktener vi får tak i er blant annet: sjabrakker, beinbelegg, kopper, dekken, grimer, bitt, stigbøyler, mm. 

Alle produkter bestilt av AK hestesport bærer AK Dressage logoen.


Leveringstiden varierer fra 4 til 6 uker, avhengig av hvor mye produsenten har på gang og posten. Vi forbeholder oss retten til endringer på leveringstid fra leverandøren.

Torsy Bridle


AK hesteutstyr er forhandler av Torsy Bridles. Disse unike anatomiske hodelag kan custom designes og finnes i trinse, kandar, kjøre og bittløse modeller. 

Torsy Bridle er desidert en av de beste anatomiske hodelagene på markedet og har unike funksjoner i forhold til sine konkurrenter. De har også konkurranse dyktige priser. I tillegg er hodelagene godkjent hos FEI og NRYF.


Torsy Design kan også skaffe kalvekryss og pannebånd.

Bli forhandler


Har du lyst å bli forhandler av Torsy Bridle, Torsy Design eller AK Dressage design?


For mer info eller prisforslag på innkjøp vennligst ta kontakt.


Forsendelse og Pick-Up

Hos oss har du muligheten til å hente varen hjemme hos oss eller på avtalt punkt. 


Forsendelse skjer med vareleveringstjenesten Helthjem.no

Les våre salgs og bruksvilkår her: